Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) er en av Norges største entreprenører med aktiviteter både internasjonalt og i hele Norge innen bygging av tunneler, gruvedrift og masseflytting. Selskapet er en del av LNS-konsernet som består av 13 bedrifter og har ca. 750 ansatte. Omsetningen i 2019 for hele konsernet var 2,1 milliarder.

Vi søker IKT-lærling

Stilling

IT-lærling

Utlyst:

Søknadsfrist:

Tiltredelse:

12.03.21
20.04.2021
Etter avtale

Er du interessert i lærlingplass hos en av Nord-Norges største entreprenører? Vi er godkjent opplæringsbedrift og tar inn en IKT-lærling i 2021.

Å være lærling i LNS
Vi i LNS har det både humørfylt og spennende på jobb – hver eneste dag. Vi er interesserte i engasjerte og kunnskapstørste lærlinger som både ønsker å lære og å være en gode lagspillere for sine kolleger. Vi vet at bra arbeidsmiljø er nøkkelen for å trives på jobb og vi jobber gjennomgående med å tilrettelegge for dette.

Som IKT-lærling i LNS blir du en del av vår IT-avdeling som holder til på Sortland/Risøyhamn. Du vil også utføre arbeid ute på LNS sine anlegg og med det få unik opplæring og erfaring. Vår IT-sjef har hovedansvaret for deg som lærling og vil sørge for at du får tildelt oppgaver som er både interessante og utfordrende. En av våre HR-konsulenter vil være tilgjengelig for råd og støtte dersom det er noe du lurer på. Lønn er i henhold til avtaler for ditt fag.

Opplæringskontorene
LNS er tilknyttet Opplæringskontoret i Vesterålen. I løpet av læretiden vil opplæringskontoret følge deg opp og via opplæringsprogrammet blir du sikret variert praksis og innføringen i faget som læreplanen krever.

Arbeidssted: Sortland/Risøyhamn
Tiltredelse: Etter avtale.
Spørsmål kan rettes til HR-avdelingen på telefon 76 11 57 00.
Søknadsfrist: 20. april 2021

Søknad registreres via skjema på knappen under.