En trener som trener barn

Samfunnsansvar

Vi i LNS ønsker å påvirke lokalsamfunnene på en god og konstruktiv måte, utover involveringen i de ulike prosjektene våre.

LNS’ tilstedeværelse skal bidra til positive ringvirkninger ved at vi benytter oss av lokale tjenester, tar hensyn til miljøet på best mulig måte og støtter lokale lag og foreninger.
I 2020 støttet vi blant annet initiativet om å få kjøpt hjertekompresjonsmaskiner til de to ambulansene i Andøy Kommune med 150.000 kr.

Gjennom en årrekke har vi sponset arrangementer for barn og ungdom både innen kultur og idrett. Dette er spesielt viktig for oss da vi vet hvor verdifulle disse aktivitetene er, spesielt i mindre lokalsamfunn. I tillegg besøker vi gjerne barnehager og skoler for å dele av vår kunnskap, fortelle om vår rolle i samfunnet og skape entusiasme rundt yrkene innenfor våre fagfelt.

Fra og med 2021 er LNS tilbake som hovedpartner for Fotballklubben Bodø/Glimt. Vi er også en del av Glimts bærekraftsatsing Action Now.

 

Åpenhetsloven

Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

LNS AS følger åpenhetsloven og har gjennomført aktsomhetsvurdering av vår verdikjede. Mer informasjon om våre aktsomhetsvurderinger fås ved å ta kontakt på apenhetsloven@lns.no